Goedkope uitjes NapPas, de beste manier om goedkoop en voordelig een dagje uit te gaan met de hele familie. De NapPas kan je op veel verschillende locaties inzetten om kortingen te krijgen. Deze kortingen kan je voor maximaal 4 personen krijgen en kan oplopen tot wel 50% korting.

Wil je dus een lekker dagje uit met de familie naar een dierentuin of cultuur snuiven bij een museum? Een romantisch dagje uit met je geliefde of lekker met de kinderen spelen in een van de grootste binnenspeeltuinen van Nederland? Met de NapPas kan je bij meer dan 250 verschillende locaties terecht.

Profiteer daar dus nu van!

Kijk snel op de website voor een overzicht van alle aangesloten locaties en kortingen. Of neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Wanneer je een NapPas aanschaft, krijg je direct toegang tot onze app met daarin een kaartje met alle aangesloten locaties.

Wat kan je er nog meer mee?

Met de NapPas kan je korting krijgen op de standaard dagjes uit, zoals dierentuinen, pretparken en musea. Maar wist je ook dat je met de NapPas korting kan krijgen op avontuurlijke uitjes zoals een bezoekje brengen aan het kameleondorp, skydiven in Zeeland of Texel, een slipcursus kan krijgen of kan lasergamen en paintballen?

Ideaal voor als je erg avontuurlijk bent, een mannenweekend hebt of een vrijgezellenfeest hebt! Met keuze uit wel 50 buitenactiviteiten kan je veel geld besparen met de kortingen van de NapPas.

Benieuwd wat je nog meer met de NapPas kan doen? Kijk dan snel op de website of neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder.