Een vrijstaande brievenbus kopen? Dit kan handig zijn wanneer u een eigen bedrijf heeft of een groot huis met veel bewoners. Een vrijstaande brievenbus is groter dan een gewone brievenbus en hierdoor kunt u meer post versturen. Wilt u weten waar u een vrijstaande brievenbus kopen kunt? Op deze pagina leest u alles over het kopen van een vrijstaande brievenbus!

Een brievenbus kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Zo heb je brievenbussen van staal, blauwe hardsteen, natuursteen, cortenstaal of ander metaal.

Brievenbussen van cortenstaal zijn erg stevig. Cortenstaal is een mix van verschillende materialen en heeft daardoor de sterkte van ijzer met de duurzaamheid van aluminium. Een brievenbus van cortenstaal is dus erg sterk en gaat lang mee!

Een brievenbus van natuursteen is uiterst duurzaam. Een brievenbus van natuursteen is bestendig tegen vorst, dus deze zal niet kapot vriezen. Een brievenbus staat zeer stevig en is super sterk. Ze hebben bijna geen onderhoud nodig.

Ditzelfde geldt voor een brievenbus van aluminium. Je kan een aluminium brievenbus makkelijk schoonmaken met een vochtig doekje.

Bij het plaatsen van een brievenbus moet je rekening houden met de weersomstandigheden. Zorg ervoor dat je een brievenbus haalt die geschikt is voor buitengebruik en in Nederland wordt gebruikt. Een brievenbus moet stevig genoeg zijn om tegen regen en wind te kunnen.

Daarnaast mag een brievenbus niet lijken op de officiële TNT brievenbussen of andere algemene brievenbussen. Ook mag een brievenbus niet meer dan 10 meter van de straat staan en de postbode mag niet meer dan 2,5 meter moeten lopen om de post te bezorgen.