Roofvogels en uilen die in gevangenschap leven zullen genieten wanneer zij eendagskuikens krijgen voorgeschoteld als diner. De kosten voor kuikens zijn relatief goedkoper dan ander soort voeding. Echter zitten er wel belangrijke voedingsbronnen in wat geschikt is voor het dier.

Waar moet je op letten als je het geeft aan roofvogels?

Wanneer je van plan bent om eendagskuikens te geven aan roofdieren zal je wel moeten opletten met een paar punten. Als eerste is het van belang om de temperatuur van de kuikens in de gaten te houden. Zorg er namelijk voor dat het niet te koud is want dat kan problemen opleveren voor jouw dier.  Wel is het zo dat de eendagskuikens niet geschikt is als compleet voeding voor jouw dier. Doe dit dus echt als aanvulling of wellicht als beloning.

Veelal worden de kuikens bevroren geleverd om de levensduur zo lang mogelijk te houden. Het advies is wel om het bevroren te houden in de originele verpakking. Zo weet je precies tot wanneer deze kuikens gegeven kan worden. Bij Animalfoodexpress.nl ben je aan het juiste adres wanneer je hier naar op zoek bent. Kwaliteit en tevens ook een snelle levering zorgt voor vrolijke dieren! Tevens is het hier verkrijgbaar in kleine zakken van ongeveer vijf kilo, maar ook in grotere zakken ben je hier aan het juiste adres.